IPB

Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )

4 страници V  « < 2 3 4  
Closed TopicStart new topic
> Да бъдат ли спрени атаките по време на празниците?
Да бъдат ли спрени атаките по време на празниците?
Да бъдат ли спрени атаките по време на празниците?
Да, нека бъдат спрени в периодите 24.12.2009-26.12.2009 и 31.12.2009-02.01.2010 [ 257 ] ** [71.79%]
Да, нека бъдат спрени в периодите 24.12.2009-25.12.2009 и 31.12.2009-01.01.2010 [ 38 ] ** [10.61%]
Не желая походите тип атака да бъдат спирани по време на празниците. [ 63 ] ** [17.60%]
Общо гласове: 358

alekstheghost
публикуване Dec 22 2009, 05:14 PM
Коментар #61

Ходещият по ръба

Група: Членове
От: Феодална Япония
Потребител: 42,991

Цитат(version_two @ Dec 22 2009, 06:58 PM) *
На тебе приятелю определено ти се е вкиснал мозъка !Кой си ти че да викаш на хората накадърници бе ?Измислил нашия празнични протекциите и вече храни ахха като ми дадат протекции ще ги пусна ама до тогава не искам да ме превземат за 2 часа (защото положението ми е такова)Аман от скапаните ти коментари и вземи си запази болните разсъждения за себе си !

След като може да те превземат за два часа,значи си достатъчно некадърен.
Другото си го запази като мисъл и повече не пиши по мой адрес,сладур.
Не виждам смисъл да ме обиждаш,когато не съм те коментирал лично.
А може би се вкарваш в графата "некадърници" и "каси"
Ако е така..мойте съболезнования,кажи къде си..да дойда да ти помогна?

--------------------
Хора,които не се страхуват,са хора забравили правилата на живота.
Go to the top of the page

+Quote Post
BigDevil
публикуване Dec 22 2009, 07:35 PM
Коментар #62

Бори Таркан

Потребител: 18,185

Няма как да се угоди на всички. То е ясно. Неактивните ако можеше да се касират дори по време на спрени атаки, то всеки от желаещите да си касира наред през празничните дни щеше да е много доволен. Лично аз защитих още вчера желанието си за спиране на атаките, но само за ден. Какъв е смисъла да се спират от 24 та чак до 26? Това не е много удачно, понеже дали за 24-25 или за 24-26, надали някому ще е проблем. Всеки играч знае, че ако си изхарчи максимално ресурса, то няма опасност от загуба на ресурс. А и сега с това правило да не се нападат играчи 7 нива по-ниски от теб, малките няма кво да се плашат. Който играе за класациите, нека се кротне поне за ден, понеже няма какво да губи. Не отричам, че атаките са забавни, но за един ден надали някой ще обеднее или загуби нещо ако не срине комшията по картата. Весели празници на всички от играта и екипа!

+Quote Post
Lead Bounder
публикуване Dec 22 2009, 09:36 PM
Коментар #63

Таркан
*

От: Пазарджик
Потребител: 102,729

Атаките не трябва да бъдат спрени при положение, че има опция ВАКАНЦИОНЕН МОД, при това напълно безплатна.Ама някои искат и да празнуват и мините им да им издуват гушат.Е не става

--------------------
Да пишеш на български с латински букви е същото, като да пишеш по стената с лa*на - чете се, но не е приятно!

Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм!!!

+Quote Post
Guest_debelatakobra_*
публикуване Dec 22 2009, 11:16 PM
Коментар #64

Гости

да не се спират,никакви атаки! какво общо имат комплексите и играта ханове,че не ми става ясно,мамка му smeeh.gif ??? който има време,харесва играта,няма какво да прави,кефи се да бие другите(виртуално разбира се) играе и върви напред следователно е комплексар така ли (поне така го наричат касите му) хахах! аз съм против спирането на атаките! има мод за това! пълно щастие няма!

+Quote Post
alekstheghost
публикуване Dec 23 2009, 12:22 AM
Коментар #65

Ходещият по ръба

От: Феодална Япония
Потребител: 42,991

А за да бъде пълно щастието предложих вместо мод,да има две празнични протекций само за въпросните дни.
А вместо хората да се опитат вникнат в идеята и да подкрепят съответно,започнаха да ме хапят къв болен мозък съм бил.
Ами празнувал съм тези празници със семейството и ми е било адски тъпо и скучно да не мога да си нападам в ханци.
Ако за някой празник е да се напива с разни хора до припадък и после да не може да гледа два дни,то аз не пия до припадък и не празнувам така.За мен празник е ден в който да съм със семейството си и да правя нещата които ми доставят кеф.
Едно от тези неща е,като си иам време да си нападам и касирам разни замъчета,да си правя армийка и да си я троша с някой.Вие наричате мен комплексар,болен мозък и тнт. аз какво да мисля за вас,като не се съобразявате с чуждото мнение и вместо да погледнете,че предлагам алтернатива за да е всеки доволен,ме храчите и тъпчете на едно "спрете атаките,не можем да играем,ще празнуваме"
И понеже ми е некво напрегнато,нема да си го изкарвам по форума,тъй че нема вече ви пишем по милата коледна темичка.
Тоз път сериозно

--------------------
Хора,които не се страхуват,са хора забравили правилата на живота.

+Quote Post
desislav123
публикуване Dec 23 2009, 10:00 AM
Коментар #66

Таркан
*

От: софия
Потребител: 105,264

Админите да казват какво става 23 е днеска , хората не знаят какво да правят?!!

+Quote Post
colt
публикуване Dec 23 2009, 04:55 PM
Коментар #67

Бори Таркан

Потребител: 106,838

Да, нека бъдат спрени атаките !

+Quote Post
Plami_to
публикуване Dec 23 2009, 06:27 PM
Коментар #68

~~(,,°°>

Група: Администратори
От: Dijon, France
Потребител: 106,298

Здравейте,
Предвид Вашият вот, ще спра атаките на 24.12.2009 от 12:00ч до 26.12.2009 в 12:00ч и на 31.12.2009 в 12:00ч до 02.01.2010 в 12:00ч.
Благодаря Ви за участието!
Екипът на XS Software Ви пожелава весели празници!

--------------------
Дефиниция "СПАМ" :"Само Пиша, А не Мисля.

+Quote Post

4 страници V  « < 2 3 4
Closed TopicStart new topic
1 потребители четат тази тема (1 гости и 0 анонимни потребители)
0 Потребител(и):

RSS Олекотена версия Времето сега е: 7th September 2010 - 01:06 PM